Author |
Topic |
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 11/08/2012 : 20:10:11
|
neronisi, potrat je bezpečný cca do 8mi týdnů od početí plodu, tj. do 2 měsíců.. od 2. měsíce už je to rizikové, v 7. měsíci ti potrat neprovede nikdo. to už je děcko hotový :D
_____________________________ Zajíčku, proč máš tak krátké uši? Ale, jsem romantik. Včera jsem poslouchal, jak krásně zpívá skřivan a přeslechl jsem kombajn. |
|
|
neronis
Ultragrafoman
Czech Republic
2110 Posts |
Posted - 12/08/2012 : 09:33:45
|
aha No pak bych na to moc netlačil. Některé holky se za to prý tak stydí, že ho porodí do záchoda, akorát se to pak asi nedá spláchnout |
|
|
axel01
Velmi aktivní uživatel
Czech Republic
785 Posts |
Posted - 12/08/2012 : 20:52:19
|
prej do záchoda :D to teda jo.. slyšela jsem, že někde na netu se dají ilegálně sehnat pilulky, které se na potrat podávají - neřeknu ti název - a po těch má potrat proběhnout "samovolně", ale funguje to jenom na začátku těhotenství .. musí na to dohlížet lékař (nebo měl by) a pak ještě dodat další pilulku... která organismus nějak stabilizuje čico.. u nás je tahle možnost zakázaná, tady funguje jenom metoda vysavače ale myslim si že "uměle vyvolaný potrat" vypadá jako o trochu menší vražda. problém je, že plno žen, co pro potrat doopravdy mají důvod(např. jsou v křesťanské rodině, kde se dítě mimo manželský svazek netoleruje), se k těmto "domácím" a nebezpečným metodám uchylují právě kvůli pocitu hanby a studu, že by se to jejich rodina dozvěděla. takže tomu, o čem píšeš, docela i věřím. ale pochybuju, že to všem vyjde bez narušení zdraví bez dozoru lékaře.
_____________________________ Zajíčku, proč máš tak krátké uši? Ale, jsem romantik. Včera jsem poslouchal, jak krásně zpívá skřivan a přeslechl jsem kombajn. |
|
|
Topic |
|
|
|