www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Příčina smrti toho fóra dle Filosofie rovnováhy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 08/05/2012 :  22:40:23  Show Profile  Reply with Quote
?

Absolut
Aktivní uživatel

217 Posts

Posted - 09/05/2012 :  03:01:55  Show Profile  Reply with Quote
!

Absolut
Go to Top of Page

Bolševik
Aktivní uživatel

140 Posts

Posted - 13/05/2012 :  18:36:46  Show Profile  Visit Bolševik's Homepage  Reply with Quote

To µ???????:

Sakra, chlape, rozum do hrsti: jak by mohla na mrtvém fóru probíhat debata o tom, proč je fórum mrtvé ???

A propos: nevzpomínáte si, kdo napsal tohle ?
".. a ty se nevyjadřuj jak malý dítě. Až to, co říkáš nebude sám o sobě paradox, tak pak si buď klidně hustej a začni si o sobě něco myslet. Sekáním kolem sebe si problémy nevyřešíš. Svět bude furt stejnej, ať ty na něj budeš nasranej, nebo ne."

Go to Top of Page

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 13/05/2012 :  21:26:15  Show Profile  Reply with Quote
no vidíte.. a já zase nechápu, jak by na živém fóru mohla probíhat diskuse o Fil rovn.
Go to Top of Page

Bolševik
Aktivní uživatel

140 Posts

Posted - 14/05/2012 :  19:57:26  Show Profile  Visit Bolševik's Homepage  Reply with Quote

... Tak v tom případě mi nezbývá než Vám doporučit konzultaci u pana doc.Kolmana a probrat s ním Váš výrok z paralelního topicu na tomto fóru ve znění "... toto fórum je po smrti".

No ale pokud jste filosofii nevystudoval u dvojdoktora prof.Břetislava Horyny, tak byste snad mohl souhlasit, že posmívání se někomu a pokusy ho všemožně shazovat do kultivované společnosti nepatří. Filosofa (t.j. člověka "milujícího moudrost") je to, myslím, nedůstojné o to více. Shazujete jenom sám sebe.

Vy jste tou Filosofií rovnováhy doslova posedlý. Nikdo Vám asi nebude bránit Filosofii rovnováhy věcně a bez osobních urážek kritizovat. Nebo ji prostě úplně ignorujte. Co je na tom tak těžkého ?

Každý (včetně Vás) má možnost si na tomto fóru dle libosti založit topic a psát a diskutovat o tématech, která ho zajímají. Pan JUDr.Grůza přece nemůže za to, že se do toho moc lidí nehrne. Nejsou aktivní uživatelé - není co číst - nejsou čtenáři - noví aktivní uživatelé se nemají odkud rekrutovat.
Taky je ale možné, že filosofie dnešního člověka prostě netáhne. Platon a Aristoteles byli poraženi Mickey Mousem, Stevem Jobsem a Jaromírem Jágrem. Co se dá dělat.

Go to Top of Page

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 14/05/2012 :  21:08:01  Show Profile  Reply with Quote
ale prdliky. Problém je v tom, že pan Dvojdoktor je posedlý tímto fórem. Stejně jako toto fórum onehdá zasedl svou obrovskou virtuální prdelí Míla Bažant, tak pan Dvojdoktor ho směle následuje. Když prvních dvacet topiců tvoří "Nějaká totální haluz podle Fil Rovn." tak to je prostě konečná. Smrt z rukou spamera. A pokud si dobře vzpomínáte, pane kolego, tak Mílu jsem poslal do prdele ještě s daleko větším rozběhem...

To, že je někdo na palici totiž neznamená, že mu to automaticky dává právo obsadit celé pískoviště... Ano, je to smutné když se někdo zcvokne, ale já nemám žádnou povinnost mlčky uhýbat a tvářit se, že když "to" přichází z pera certifikovaného magora, tak je všechno v pořádku. "Hlavně ho nerozčílit.." Hovnajz. Magor je furt magor a měl by to vědět.

Jestli mu kritika toho, co tu provádí nedělá dobře na hlavu, tak ať si vezme pilulku a jde se od počítače projít na čerstvý vzduch, případně ať navštíví psychiatra.

Edited by - µ??????? on 14/05/2012 21:13:25
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 14/05/2012 :  22:43:57  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by µ???????

ale prdliky. Problém je v tom, že pan Dvojdoktor je posedlý tímto fórem. Stejně jako toto fórum onehdá zasedl svou obrovskou virtuální prdelí Míla Bažant, tak pan Dvojdoktor ho směle následuje. Když prvních dvacet topiců tvoří "Nějaká totální haluz podle Fil Rovn." tak to je prostě konečná. Smrt z rukou spamera. A pokud si dobře vzpomínáte, pane kolego, tak Mílu jsem poslal do prdele ještě s daleko větším rozběhem...

To, že je někdo na palici totiž neznamená, že mu to automaticky dává právo obsadit celé pískoviště... Ano, je to smutné když se někdo zcvokne, ale já nemám žádnou povinnost mlčky uhýbat a tvářit se, že když "to" přichází z pera certifikovaného magora, tak je všechno v pořádku. "Hlavně ho nerozčílit.." Hovnajz. Magor je furt magor a měl by to vědět.

Jestli mu kritika toho, co tu provádí nedělá dobře na hlavu, tak ať si vezme pilulku a jde se od počítače projít na čerstvý vzduch, případně ať navštíví psychiatra.

Citováno z topicu Teorie humoru viz http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=1583&whichpage=2 .

quote:
Originally posted by Dalibor Grůza

quote:
Originally posted by Dalibor Grůza
...

µ???????

pořád nechápu? Ale všechno se můžeme dočíst ve Filosofii rovnováhy, stačí, když si ji celou pořádně a podrobně přečtete. Aby jste našel všechny odpovědi na Vaše podnětné otázky, musíte si ji přečíst opravdu celou, nejlépe třikrát za sebou, aby Vám nic neuniklo a každou její větu by jste si měl pořádně promyslet, aby Vám neunikla žádná její souvislost. Má sice přes 400 stran A4 drobným písmem, ale to Vám jistě nevadí.

Jsem opravdu velice rád, že mi nezávidíte mé dva doktoráty, jak se znovu nezvratně ukázalo ve Vašich příspěvcích citovaných mnou výše.

Mimochodem zde výše jde o pokus o vtip podle shora uvedeného schématu.

(viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz )

quote:

P.S. a nezdá se, že by VŠECHNO bylo popsáno ve Fil Rovn. Například toto fórum se Fil Rovn. vymyká a vy předtím okatě zavíráte oči.

µ???????

Šlo o pokus o vtip viz výše.

quote:

Pane doktore, dvě otázky:

2) Už asi před dvěma lety jsem se vás ptal, jak je nakládáno s vegetariány, vegany, frutariány a spol. - prostě se všemi co odmítají zabíjení pro zábavu - v psychiatrických léčebnách. Je jim jejich mírumilovné stravování umožněno, anebo jsou personalem nuceni konzumovat kolínka s hnědou omáčkou, jako ostatní blázni? Je možno na toto odpovědět? Děkuji

quote:

Pane dvojdoktore.. a jak jste se stravoval při vaší poslední hospitalizaci na psychiatrii? Vzpomínáte si?? děkuji

µ???????

Už asi začínám chápat Vaše podnětné otázky, Vy budete očividně velmi laskavý člověk.

Mimochodem zde výše jde o pokus o vtip podle schématu tvoření humoru vycházejícího z poznatků Filosofie rovnováhy uvedeného v mém prvním příspěvku v tomto topicu.

Edited by - Dalibor Grůza on 14/05/2012 22:46:34
Go to Top of Page

Bolševik
Aktivní uživatel

140 Posts

Posted - 15/05/2012 :  20:05:58  Show Profile  Visit Bolševik's Homepage  Reply with Quote

Heleďte, ujišťuji Vás, že nemám vůbec chuť tady dělat policajta. Naopak, taková role je mi vyloženě nepříjemná.

... Prostě mám jen rád slušné a korektní jednání a nepovažuji za z morálního hlediska přijatelné se někomu takto vysmívat. Ve Vašem podání už mi to připadá skoro jako šikana.

Máte sice pravdu, že na první stránce v sekci "Libovolné téma" je mezi topicy té Filosofie rovnováhy trochu moc (7 z 15, přičemž jeden topic - tento - jste založil Vy sám), ovšem na dalších stránkách už to tak není. A v ostatních sekcích už F.r. asi vůbec nenajdeme.
Mimochodem, spammer momentálně působí v sekci "Filosofie náboženství". Je to tam totálně zahlceno, veškeré alespoň trošku čitelné příspěvky jsou zcela odsunuty stranou. Přitom by stačilo, aby si ten člověk založil jedno téma, řekněme "videa s náboženskou tématikou" a cpal to tam. Je zajímavé, že tady žádný Váš virtuální kopanec nepřišel.

Míla byl trošku jiný případ, u většiny starších témat má "poslední slovo" a pletl se skoro do všeho.
No ale vidíte: éra Míly Bažanta asi skončila a co se stalo ? Vůbec nic: žádný příliv nových uživatelů se nekonal !
A co myslíte, že by se stalo, kdyby sem přestal psát i pan JUDr.Grůza ? Podle mého názoru by fórum zmrtvělo ještě více, časem by možná odumřelo úplně. Na slovenském fóru žádný Míla nebyl a totálně odumřelo - jeden příspěvek za několik měsíců, a to ještě vesměs byly pozvánky na nějakou akci. Zkusil jsem link a nefunguje, takže už ho provozovatel asi úplně odstavil.

Vaše metafora s pískovištěm mi nesedí - JUDr.Grůza nikoho nemlátí, nevyhazuje a neobsazuje pískoviště. Prostě si na pískovišti nikdo nehraje a on je tam skoro sám, no tak co ? To z něj má odejít, aby ho jako neměl jen pro sebe ?

V každém případě si myslím, že vše se dá řešit i slušně: můžete přece slušně panu doktoru Grůzovi své důvody vysvětlit a požádat ho, aby nezakládal tak často nové topicy o Filosofii rovnováhy, protože fórum by mělo působit na nově příchozího návštěvníka vyváženě. Nevidím důvod, proč by nebyla možná nějaká vzájemně přijatelná dohoda. Pokus o ni ovšem vůbec nebyl učiněn ...

Domnívám se, že napadání a hádky na fórum nové a kvalitní uživatele nepřivedou. Spíše naopak.

No a na Vašem místě bych byl opatrnější; nezapomínejte, že i Dobro občas vítězí ...

http://www.youtube.com/watch?v=N5OE4latixQ&NR=1

Go to Top of Page

µ???????
Aktivní uživatel

Czech Republic
295 Posts

Posted - 15/05/2012 :  20:57:28  Show Profile  Reply with Quote
1) asi se neshodneme v hodnocení, co to je živé fórum. Mě připadalo, že od okamžiku, kdy se MB dostal do defenzívy najednou dost nicků docela pookřálo... že to tu - v rámci možností samozřejmě - "žilo"

2) s pískovištěm je ten problém, že když ho jedno děcko ověnčí svými výkaly (i když je tam zrovna samo a tak to "nikomu nemůže vadit"), tak další děcka už si tam bábovičku nepostaví...

3) ano, zavání to už šikanou. Ale ze strany páně Dvojdoktora. A proto jsem se taky ozval.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 16/05/2012 :  08:54:16  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel01

proč tady není MB (rozuměji Miloslav Bažant)? snad jste ho nezardousili.

i'm creative green freak...oh yeahhhh oh yeaaaaah... catch it!

citováno z http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?TOPIC_ID=946&whichpage=95

quote:

ale prdliky. Problém je v tom, že pan Dvojdoktor je posedlý tímto fórem. Stejně jako toto fórum onehdá zasedl svou obrovskou virtuální prdelí Míla Bažant, tak pan Dvojdoktor ho směle následuje. Když prvních dvacet topiců tvoří "Nějaká totální haluz podle Fil Rovn." tak to je prostě konečná. Smrt z rukou spamera. A pokud si dobře vzpomínáte, pane kolego, tak Mílu jsem poslal do prdele ještě s daleko větším rozběhem.

quote:
Originally posted by Bolševik

Míla byl trošku jiný případ, u většiny starších témat má "poslední slovo" a pletl se skoro do všeho.
No ale vidíte: éra Míly Bažanta asi skončila a co se stalo ? Vůbec nic: žádný příliv nových uživatelů se nekonal !
A co myslíte, že by se stalo, kdyby sem přestal psát i pan JUDr.Grůza ? Podle mého názoru by fórum zmrtvělo ještě více, časem by možná odumřelo úplně. Na slovenském fóru žádný Míla nebyl a totálně odumřelo - jeden příspěvek za několik měsíců, a to ještě vesměs byly pozvánky na nějakou akci. Zkusil jsem link a nefunguje, takže už ho provozovatel asi úplně odstavil.

quote:

1) asi se neshodneme v hodnocení, co to je živé fórum. Mě připadalo, že od okamžiku, kdy se MB (rozuměji Miloslav Bažant) dostal do defenzívy najednou dost nicků docela pookřálo... že to tu - v rámci možností samozřejmě - "žilo"

Nemohu s Vámi souhlasit, Miloslav Bažant byl i přes řadu mých výhrad k mnou předpokládanému ideologickému pozadí jeho názorů člověk s obrovským přehledem a podle mé zkušenosti s ním i vcelku milosrdný, tedy dobrý, který byl v rozhodné době Spiritus Movens (tj. hybná síla) tohoto fóra a který má mimo jiné velkou zásluhu na dotvoření mých současných filosofických názorů a tím i Filosofie rovnováhy. Ve Filosofii rovnováhy jsou jeho názory, resp. jeho příspěvky také nejčastěji citovány.

Edited by - Dalibor Grůza on 16/05/2012 09:13:26
Go to Top of Page

jrf
Aktivní uživatel

Czech Republic
278 Posts

Posted - 16/05/2012 :  17:26:15  Show Profile  Reply with Quote
Tak jsem tu delší dobu nebyl ... mrzí mě, pokud to tu umírá. Můj pocit je ten, že už jsem všechno napsal a nemám čím novým přispět do diskuze. Co se týče ostatních, myslím si že určitou roli hraje i přicházející jaro

Myslím si, že to tady zase někdy sezónně ožije ;)
Go to Top of Page

axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts

Posted - 16/05/2012 :  22:14:05  Show Profile  Reply with Quote
přichází nejen jaro, ale zkouškové. takže pokud zde někdo studuje.. tak myslím ožívání nehrozí. pokud sem nedojde někdo, kdo chce pomoct s domácím úkolem

i'm creative green freak...oh yeahhhh oh yeaaaaah... catch it!
Go to Top of Page

kirmakX6on
Aktivní uživatel

327 Posts

Posted - 16/05/2012 :  22:14:44  Show Profile  Reply with Quote
btw proč myslite, že si tu zakládaj lidi nový účty a nikdy z nich nenapíšou?

já osobně když už si založím účet, tak proto, protože chci reagovat nebo napsat dotaz. Poslední možnost je, že chci zjistit podrobnosti o nějakém členovi a fórum nedovoluje zobrazit příspěvky bez přihlášení...ale proboha, kdo by tu tak často chtěl hledat podrobnosti o členech???

nechapu
Go to Top of Page

Bolševik
Aktivní uživatel

140 Posts

Posted - 17/05/2012 :  19:34:39  Show Profile  Visit Bolševik's Homepage  Reply with Quote

Jaké to pak musí být zklamání, že v těch profilech nic není.

Bylo by dobré, kdyby ti lidé také občas napsali nějaký ten příspěvek.

Takže: pokud občas čtete fórum a nikdy jste nic nenapsali, směle do toho a připojte se k nějaké diskusi podle svého zájmu.
A nebojte se, hlavu Vám nikdo neukousne. µ??????? není v jádru zlý (pokud nebudete psát o Filosofii rovnováhy).

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 17/05/2012 :  20:18:11  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Bolševik

Jaké to pak musí být zklamání, že v těch profilech nic není.

Bylo by dobré, kdyby ti lidé také občas napsali nějaký ten příspěvek.

Takže: pokud občas čtete fórum a nikdy jste nic nenapsali, směle do toho a připojte se k nějaké diskusi podle svého zájmu.
A nebojte se, hlavu Vám nikdo neukousne. µ??????? není v jádru zlý (pokud nebudete psát o Filosofii rovnováhy).

Bolševiku,

souhlasím. Podle jediného dogmatu(axiomu), tj. předpokladu Filosofie rovnováhy: "Všichni živí tvorové" (tedy i µ???????) "ve skutečnosti" (i když si to třeba i nechce nyní přiznat) "chtějí žít ve světě, kde se budou mít všichni rádi, proto ... ."

Edited by - Dalibor Grůza on 17/05/2012 20:18:49
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 19/05/2012 :  07:36:19  Show Profile  Reply with Quote
Vymyslete projekt, který bude chtít někdo číst a bude obsahovat tyhle sračky a pak sem možná bude i někdo psát

Politické blbosti nikdo nečte, rozsáhlé filosofické traktáty taky ne, číst o kultuře je jako bodat si jehlicí do hlavy, na výchovu mládeže musí být člověk úchyl a mít rád malé chlapečky...

Společenský zájem člověka netáhnul ani za komunismu, to si nalhávají jen nadšenci, kteří neumí přemýšlet nad ničím jiným a kompenzují tak své selhání v osobním životě (nebo nic zajímavého nenachází nebo tak nějak). No a tak nám zbývají jenom peníze, body, čtenost a soupeření.

Přitom jde jen o povídání, psaní a hodnocení významů.. já už nad tím přemýšlel co dělat aby mě to bavilo, ale na nic jsem nepřišel.

Myslím, že každý z těch lidí musí mít něco vlastního no a když to jsou socky, tak je to maximálně nějaký blogísek. Je pěkná nuda přijít sem a řešit věci jenom tak. Mám tady archiv nějakých tisíc různých nápadů a ty by se mi hodily akorát k tomu, kdybych mohl zavřít skupinu lidí do domu, dělat na nich experimenty a točit reality show. Což zní zábavněji než jak by to vypadalo...

Edited by - neronis on 19/05/2012 07:41:50
Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Next Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000