www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Můj chov laborator. myší dle Filosofie rovnováhy
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Previous Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 2

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 20/02/2013 :  08:30:17  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Včera mi umřela poslední myš samice ze skupiny, kterou jsem si pořídil 29.3.2012, myšákovi jsem pořídil včera novu myšku-samici, snad se konečně dočkám potomků.

( viz www.filosofierovnovahy.sweb.cz , www.spvzt.cz , www.spvzt.sweb.cz )
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 10/04/2013 :  19:15:00  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Moje dvě myši mají potomky, podle pracovnice zverimexu cca 14 dnů staré, když jsem je objevil, oddělil jsem dospělého samce-otce od dospělé samice-matky z důvodu zabránění dalšího těhotenství matky, oddělit z důvodu neotěhotnění je nutné malé myšky a myšáky, až budou sami jíst z misky, cca v jejich věku 6 týdnů či dříve.

Edited by - Dalibor Grůza on 11/04/2013 10:54:04
Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 28/04/2013 :  04:07:06  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
19.4.2013 mi umřela samička myší, která měla mláďata, zřejmě vyčerpáním ze starosti o mláďata, podle majitele zverimexu byla její 4 mláďata už dostatečně velká, aby se mohla samostatně krmit, týden jsem jim dával navíc ještě kozí mléko z domácího chovu, kde nezabíjí samice ani samce koz, v současnosti jsou mláďata v pohodě.

Go to Top of Page

Dalibor Grůza
Grafoman

Czech Republic
1678 Posts

Posted - 22/10/2014 :  11:23:12  Show Profile  Visit Dalibor Grůza's Homepage  Reply with Quote
Dnes mi umřel poslední myšák z výše uvedených mláďat, pořídil jsem si mezitím jednoho dalšího myšáka a dnes jednu zřejmě březí samičku.

Go to Top of Page
Page: of 2 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000