www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Filosofie náboženství
 Víte kolik lidí svým životem kráčí do pekla?
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

brotherrr
Uživatel

75 Posts

Posted - 10/03/2012 :  12:57:20  Show Profile  Reply with Quote
I takové informace zazněly v poselstvích, které dostávají lidé po celém světě od Pána Ježíše a Jeho Matky. Jsou to příliš vysoká čísla, pokud si plně uvědomíme, co je to peklo. Posuďte sami:

Ježíš: "Každý třetí člověk světa padá do pekelného ohně, každý třetí člověk se nenávratně ztrácí v plamenech, které jsou plameny prokletí. Každé sedmé dítě kráčí vstříc pekelnému ohni. Každý dvacátý můj služebník kráčí do pekelného ohně, každý osmnáctý řeholník kráčí do pekelného ohně. A mládež světa - každý druhý, každý druhý z vás kráčí do pekelného ohně! Takový je tento svět zrádný a život je ve velkém nebezpečí, protože odmítáte moji pomoc, odmítáte mou přítomnost, odmítáte vše, co je se mnou spojené. Odmítáte andělů strážných, což je velmi špatné pro vaše žití. "

Bůh Otec:

"Velmi mnoho lidí zaměnilo lásku a štěstí svého Pána Boha za hříšnosti tohoto sveta.Veľmi mnoho mých dětí, které jsem objímal,

když jejich můj drahý Syn Ježíš křtil a očistil od dědičného hříchu, opustilo Hospodinovy ??cesty."
"V pekle je mnoho duší jen proto, že nepřijali Boží milosrdenství a odmítli tento dar, když odcházeli ze světa. Tak se sami odsoudili na věčné zatracení. "

"Peklo je ukrutné a strašné místo. Kdyby ho smrtelný člověk viděl, od strašlivé hrůzy by zemřel. Je velmi nerozvážně, když člověk 20. století přestal věřit v peklo, protože kdyby ho jednou člověk viděl, už nikdy by nezhřešil. Ale každý člověk má svobodnou vůli a svůj rozum. Sám se musí rozhodnout, zda bude žít pro Pána Boha nebo pro satana a nakonec pro věčnou bolest a utrpení, které se nebude zmenšovat, ale naopak zvětšovat navěky. "

Do pekla se dostávají duše, které v peklo nevěřili. "

elx
Aktivní uživatel

Czech Republic
155 Posts

Posted - 11/03/2012 :  22:32:07  Show Profile  Reply with Quote
"Do pekla se dostávají duše, které v peklo nevěřili." - Tak to jsem v píči.. :/
Go to Top of Page

elx
Aktivní uživatel

Czech Republic
155 Posts