| Author |
Topic  |
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:11:10
|
| Vieš Miloslave, ja necítim žiadnu hrádzu medzi sebou a ostatnými, skôr naopak...Ľudia sú mi blízky vo svojej rôznorodosti...Ak by si mal rovnaký názor ako ja, tak by si mi nebol o nič bližší, ako keby si ho mal protichodný... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:16:06
|
| Mohol by si mi byť bližšie len názorovo, ale nie ako človek...Asi to je ťažko pochopiť, že?...Povedal by som to tak, že aj Boh miluje všetkých rovnako, nezávisle od toho, kde sa vo svojom vývoji nachádza... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:27:15
|
| Na Stvoriteľa je napojených veľa ľudí, ale každý svojim spôsobom...Existuje však aj napojenie na pseudostvoriteľov a chce to naozaj vývoj, aby človek poznal, na koho je napojený, a aké sú dôsledky toho...Tiež som bol napojený, niekoľkokrát chybne, vždy som ale z toho vyviazol...Niekedy môže byť 90% pravdy a 10% lží...Pokiaľ človek nepostrehne tých 10%, už je chytený v pasci...Ale zároveň je to súčasť jeho vývoja, ako sa vyhýbať pasciam, nastražených pseudotvotcami... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:32:21
|
| Všetky cesty Stvoriteľove pozná len Stvoriteľ...Ak by som niečo také tvrdil, tak by som musel byť Stvoriteľ, a to by bolo naozaj smiešne... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:34:51
|
| Myslím, že si plníš svoju úlohu rovnako tak, ako si ju plním ja...Všetko speje k dobrému výsledku... |
 |
|
|
navi
Ultragrafoman

2839 Posts |
Posted - 13/11/2006 : 15:44:48
|
| Miloslav, nehnevaj sa na mňa, ale tento svet a ľudí nestvoril Stvoriteľ, ale pseudotvorcovia...Preto tá inklinácia k ich poňatiu...Ale bez Stvoriteľovej životnej energie by to pseudotvorcovia nedokázali...Celý tento život je len experiment, ktorý má ukázať sebauvedomelým bytostiam, čo nastane, keď sa odtrhnú od Najvyššieho Stvoriteľa a budú žiť bez jeho princípov, čo sú Láska,Dobro,Pravda a Múdrosť, v globálnej jednote... |
 |
|
Topic  |
|
|
|