www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Rozloučení
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Author Previous Topic Topic Next Topic  

noemus
Grafoman

Czech Republic
1149 Posts

Posted - 24/11/2009 :  11:12:34  Show Profile  Reply with Quote
viz. zde: http://www.filosofie.cz/forum/topic.asp?whichpage=5&TOPIC_ID=1285#18274

Maftík
Aktivní uživatel

Czech Republic
215 Posts

Posted - 24/11/2009 :  13:43:59  Show Profile  Visit Maftík's Homepage  Reply with Quote
Měj se dobře chlape a snad se ještě někdy potkáme. Mě tohle fórum taky už delší dobu nebere. Jedno zajímavější je třeba tady: http://www.okoun.cz/boards/filosofie
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 25/11/2009 :  00:48:36  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Maftík

Měj se dobře chlape a snad se ještě někdy potkáme. Mě tohle fórum taky už delší dobu nebere. Jedno zajímavější je třeba tady: http://www.okoun.cz/boards/filosofie

já prostě nechápu....nechápu, nechápu, nechápu....proč? ...proč? proč? někdo nepoužije normální phpBB3 fórum...

nejrozšířenější, technologicky velmi, velmi na úrovni, stále ve vývoji, s velkou komunitou, plně česky, atd.

...ale jinak dík za link..
Go to Top of Page

axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts

Posted - 25/11/2009 :  17:38:56  Show Profile  Reply with Quote
quote:

Na tohle forum už jsem taky jednou narazila, ale opravdu ta přehlednost tady a tam se vůbec nedá srovnat. Ať spíš ti lidi přijdou sem. Tady by to chtělo předělat taky, nebo mít aspoň funkčního admina, ale pořád lepší než na Okounovi.
Go to Top of Page

Rzwald
Grafoman

1522 Posts

Posted - 25/11/2009 :  21:00:32  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by axel01

quote:

Na tohle forum už jsem taky jednou narazila, ale opravdu ta přehlednost tady a tam se vůbec nedá srovnat. Ať spíš ti lidi přijdou sem. Tady by to chtělo předělat taky, nebo mít aspoň funkčního admina, ale pořád lepší než na Okounovi.

taky bych doporučil ať přijdou jsem...nechť pozvednou naši úroveň :-)
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 26/11/2009 :  09:10:15  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Rzwalde.
Třeba přijdou nyní sami, pokud se zde nebudeme hádat o blbiny,ale možná přijdou i takoví, kteří nové hádky vyvolají. A tak bych to raději nechal náhodě. Kvantita není důležitá,ale kvalita ano.

MB
Go to Top of Page

LG.
Nový uživatel

23 Posts

Posted - 26/11/2009 :  09:34:24  Show Profile  Reply with Quote
Noemusi,
moc jsem tě nepoznal, což možná i bude škoda. Nicméně věřím v to že se ti občas zasteskne a přijdeš se sem podívat, překážky se zpravidla překonávají, ty větší se raději obejdou. Jen teď vědět co je překážka... Nashledanou v příštím životě a nebo i dříve.

Edited by - LG. on 26/11/2009 09:35:03
Go to Top of Page

Oldow
Grafoman

1125 Posts

Posted - 01/12/2009 :  09:06:07  Show Profile  Send Oldow an ICQ Message  Reply with Quote
Vzpominky, vzpominky...
Snad si te s nikym nepletu, ale driv jsem to tady bral dost vazne a jmeno Noemus pro me znamenalo hlas rozumu. Jsme velice daleko v metodach, to je fakt, ale kdyz vidim schopnost, tak ji poznam.

Takze jestli to tady jeste vnimas, mam jediny vzkaz. Tahni.
Clovek tvyho formatu by si mel uvedomit, ze jeho cas ma urcitou hodnotu. Tezko najit ridsi dialog a unavnejsi k usledovani. Neni to vina mnohych, urazejte se prosim postupne, na kazdeho se dostane.

Dulezity zjisteni. Clovek ma vuli, ale lide jsou mechanicka zalezitost. Beda oborum, kde neexistuje ultimatni argument - a kde jsou vase vysledky, kolego? Beda oborum a skupinam, kde evoluce vybira nejtvrdohlavejsi.

Otevri si vzdelavaci channel na youtube. Toc filmy. Docti knihy na ktery ses chystal. Mluv s lidma. Kazdej clovek ma omezeny zdroje. Usmivej se na veci, ktery nemaj hodnotu tvyho casu a mluv k nim mile, ale venovat jim cas neni tvoje povinnost. Dbej na to aby bitvy byly efektivnim vynalozenim prostredku.

Omlouvam se za ton mentora. Nemuzu si pomoct. S perspektivou hrozici recidivy proste musim prohlasit durazne - prilis moznosti pro schopnou hlavu.

Go to Top of Page

axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts

Posted - 31/12/2009 :  18:04:50  Show Profile  Reply with Quote
Přeji skvělý Nový rok 2010. Doufám že v něm budete mít všichni hodně štěstí a skvělou náladu každý den, i když zrovna bude pršet a slunka nevysvitne.
Zároveń se připojuji k tomuto rozloučení a musím říct, že už to tady od Nového roku nebudu moc navštěvovat. Možná se někdy zajdu podívat, to nevím. Takže ještě jednou skvělý nový rok a mějte se tu skvěle.
Go to Top of Page

axel01
Velmi aktivní uživatel

Czech Republic
785 Posts

Posted - 04/01/2010 :  13:03:31  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Ondřej Vomáčka

Ahoj Axelko, skvělý Nový rok 2010 i Tobě. Byla radost číst každý Tvůj příspěvek. :)

ADC

Teď dost dobře nevím jaká radost nebo čí radost. Ale když radost, tak radost. Nebudu odporovat.
Buď sbohem narušený ADC.
Go to Top of Page

neronis
Ultragrafoman

Czech Republic
2110 Posts

Posted - 04/01/2010 :  14:35:43  Show Profile  Reply with Quote
Škoda to ale je.
Go to Top of Page

Miloslav Bažant
Ultragrafoman

Czech Republic
6254 Posts

Posted - 04/01/2010 :  15:04:21  Show Profile  Visit Miloslav Bažant's Homepage  Reply with Quote
Axel.

Také si myslím, že je to škoda.Myslí tě to dobře a to je vzácnost.Přemlouvat tě však nemohu, třeba máš něco důležitějšího, než si zde s námi povídat.Třeba tě naše řeči i unavují a nudí.Dveře zpět máš však otevřené a budeš zde vždy vítána.

MB
Go to Top of Page

23MirekK
Nový uživatel

Czech Republic
31 Posts

Posted - 16/04/2010 :  17:18:27  Show Profile  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Miloslav Bažant

Axel.

Také si myslím, že je to škoda.Myslí tě to dobře a to je vzácnost.Přemlouvat tě však nemohu, třeba máš něco důležitějšího, než si zde s námi povídat.Třeba tě naše řeči i unavují a nudí.Dveře zpět máš však otevřené a budeš zde vždy vítána.

MB

odpoveď: je třeba zapojit věškeré své znalosti a zkušenosti, udělat analýzu, syntézovat(dávat dohromady) vlastnosti problému, položí se otázka (směr působení),realizace (praktické uskutečnení).

To jsem se naučil běhen mého krátkého života, jsem jedinec!!!
Go to Top of Page
  Previous Topic Topic Next Topic  
 New Topic  Reply to Topic
 Printer Friendly
Jump To:
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000