www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Etika, socialní a politická filosofie
 vrahové v armádě

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List
   
Message:

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

 
   

T O P I C    R E V I E W
kirmakX6on Posted - 05/07/2013 : 19:43:21
ufff...tohle mi vyrazilo dech:

Armáda České republiky je prestižní instituce, které dle průzkumu společnosti Markent z listopadu 2005 důvěřuje 72 procent obyvatel ČR. Dle stejného průzkumu je profese vojáka v pětici nejprestižnějších povolání v ČR (umístila se na pátém místě za lékaři, vysokoškolskými profesory, soudci a profesionálními hasiči).
http://www.acr.army.cz/scripts/detail.php?id=7239

WTF????


Co je to za schizofrenii -- považovat nepovolené zabití za jeden z nejtěžších zločinů a zabití "schválené" státem...nebo přesněji řečeno zabití de fakto jakékoliv (jen ne občana vlastního státu) provedené osobou, které bylo státem uděleno "právo zabíjet" (viz vojáci na jejich misích a zabíjení civilistů, kterému nejde zabránit, také viz preventivní útoky, zabíjení jakékoliv jiné než jen jako "nehodu" při sebeobraně...), považovat za respektuhodné?

Osobně tohle považuju za nejhorší ukázku mravního relativismu a tímto společenským postojem k vojákům jsem tedy nanejvýš znechucen.

Navíc považuju všechny ty demonstrace za práva občanů v KLDR a dalších státech za poněkud směšné a tupé. Pokud totiž někdo je ochoten demonstrovat za takovou s prominutím sračku, jako že v nějaké zemi je schválen jen určitý počet účesů a ostatní jsou zakázány (viz nedávná aktivita Amnesty International --- http://hairprotest.amnesty.cz/), přitom však nebrojí mnohonásobně (dle míry problematičnosti) více za rozpuštění a reformování armád a za zákaz jakýchkoliv útoků kdekoliv...potom ho považuju za mravního ignoranta a nezbývá mi, než si zaťukat na čelo.
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
qedisk Posted - 04/05/2014 : 20:09:55
K prvému príspevku: vždy ma prekvapovalo, prečo sa nikto na takéto argumenty neozval. Je to preto, že všetci sú pokrytci, klamári. Keby bežný človek mal moc, len by mučil a znásilňoval. Preto všetci schvaľujú tento systém, lebo dúfajú, že raz budú oni v pozícii moci nad druhými. Ľudstvo je čvarga posadnutá sadizmom a dominanciou. Takže je prirodzené, keď "ťukneš na nerv", že sa nikto neozve. Preto má táto téma 0 odpovedí (tú jednu offtopic nepočítam).
axel01 Posted - 15/07/2013 : 00:53:33
těch 28 účesů teda vypadá fakt hrozně. jojo ....

_____________________________
Jdou dva staříci po silnici a najednou kolem nich projede na motorce bezhlavý muž.... Jdou dál a opět kolem nich projede bezhlavý chlap na motorce..... A když se to opakuje už po páté, ten jeden stařík říká tomu druhému: "Hele, Franto, nechceš si tu kosu dát na druhý rameno?"

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000