T O P I C R E V I E W |
navi |
Posted - 23/11/2007 : 16:09:20 Jak se vede? |
13 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
noemus |
Posted - 05/12/2007 : 17:39:48 quote: Originally posted by Miloslav Bažant Cítím ve tvých slovech cosi jako skrytou aversi k Navimu. Celkem se tě ani nedivím. V určitou dobu jsem jej měl plné zuby,ale nyní u něj vidím proměnu. Zdá se nyní více vnímá co ostatní říkají a již neopakuje jedno a totéž dokola. Zatím ani on sám ještě neví, kam bude směřovat a hledá se. Nebudeme jej soudit, ale počkáme, kam se ta proměna vyvine? Co říkáš?
Přiznám se, že způsob Naviho diskuze mi není právě po chuti. Ale osobně jej neznám, takže ta "averze" není k jeho osobě, ale ke stylu který tu používá. Dále se přiznám, že nejsem moc trpělivý a na jeho proměnu čekat nehodlám. Jestli se změní, což si nemyslím, tak to bude skvělé, ale když ne, tak to pro mne nebude vůbec nic znamenat.
Navi: Nic proti tobě jako člověku nemám, ale myslím, si že většina tvých příspěvků nepatří do filosofického fóra, ale na "chat". Už dříve jsem Tě za to kritizoval a od té doby nevidím, na rozdíl od Slávka, žádnou podstatnou změnu.
Slávku: Jediné co k Navimu cítím je jistý stupeň tolerance a odstupu, pokud to jde tak se nepletu do jeho diskuzí a co je skutečně skvělé, on se většinou neplete do diskuzí, které považuji za důležité.
A za to Ti Navi z hloubi srdce děkuji :o)) A to myslím vážně o:)) |
Miloslav Bažant |
Posted - 05/12/2007 : 16:39:03 Richarde.
Cítím ve tvých slovech cosi jako skrytou aversi k Navimu. Celkem se tě ani nedivím. V určitou dobu jsem jej měl plné zuby,ale nyní u něj vidím proměnu. Zdá se nyní více vnímá co ostatní říkají a již neopakuje jedno a totéž dokola. Zatím ani on sám ještě neví, kam bude směřovat a hledá se. Nebudeme jej soudit, ale počkáme, kam se ta proměna vyvine? Co říkáš?
MB |
noemus |
Posted - 05/12/2007 : 16:00:23 quote: Originally posted by Oldow
Nazdar Vede se dobře, koukám, že Navi aspiruje na dvojitýho grafomana, já se naučil psát háčky a venku sněží. Neplánuju pravidelnou docházku, ale doufám, že siaa tady na moje brilantní rozbory občas někdo vzpomene ;)
To ze ma nejvice prispevku neznamena, ze toho nejvice napsal a uz vubec to neznamena, ze to k necemu bylo. Jestli chces byt take grafoman, kazdou napsanou vetu davej jako samostatny prispevek a uvidis, jak to pujde rychle
|
sirraell |
Posted - 05/12/2007 : 13:20:20 quote: Originally posted by navi
quote: Originally posted by sirraell
a co my devcata?
Prepáč sirraell, ale keď vás je tu tak málo, že som na vás aj zabudol
No, budiz ti odpusteno... |
Miloslav Bažant |
Posted - 04/12/2007 : 14:18:18 Navi. Upřímný jako vždy. Oldow.
Vítej zpět a piš. Nyní se mně to bude i lépe číst, když už jsi došel vývojem až k háčkům a čárkám.
Lidičky. Já trpím jak ta Dorota. Už druhý den jsem neměl ani cigáro a když si představím, že by to mělo být napořád, tak sháním jed abych se mohl jít zastřelit do rybníka. Co dělají nekuřáci s rukama? Já to prostě nevím a stále mně nějak překáží. Beru na to kouření lék,ale nějaký divný.Abstinenční příznaky jsou stejné, jako bych ho nebral a navíc spůsobuje žaludeční nevolnost. A tak vám mladým říkám."Nezačínejte s kouřením.stojí to majland a přijde doba odvykání a ta je zlá, že si to ani nedovedete představit."
A tak se na mne nezlobte, budu li trošku podrážděně reagovat na vaše příspěvky. To ne já, ale ty nevykouřená cigára.
MB |
navi |
Posted - 03/12/2007 : 11:17:43 quote: Originally posted by Oldow
Nazdar Vede se dobře, koukám, že Navi aspiruje na dvojitýho grafomana, já se naučil psát háčky a venku sněží. Neplánuju pravidelnou docházku, ale doufám, že siaa tady na moje brilantní rozbory občas někdo vzpomene ;)
Ja hej, akorát že som ich moc nečítal |
navi |
Posted - 03/12/2007 : 11:15:21 quote: Originally posted by Thomas
Zdravím Vás
Jak se vede?
Žiju, takže pohoda - co víc si přát?
Aha optimista, huráááááá |
navi |
Posted - 03/12/2007 : 11:13:57 quote: Originally posted by sirraell
a co my devcata?
Prepáč sirraell, ale keď vás je tu tak málo, že som na vás aj zabudol |
Oldow |
Posted - 02/12/2007 : 19:37:24 Nazdar Vede se dobře, koukám, že Navi aspiruje na dvojitýho grafomana, já se naučil psát háčky a venku sněží. Neplánuju pravidelnou docházku, ale doufám, že siaa tady na moje brilantní rozbory občas někdo vzpomene ;)
|
Thomas |
Posted - 02/12/2007 : 19:30:38 Zdravím Vás
Jak se vede?
Žiju, takže pohoda - co víc si přát? |
sirraell |
Posted - 02/12/2007 : 17:42:07 a co my devcata? |
navi |
Posted - 30/11/2007 : 22:45:03 Tak čo chlapci, ešte vás to baví? |
Ondra |
Posted - 27/11/2007 : 16:49:28 Dobře, dík za optání. |
|