T O P I C R E V I E W |
constantinee |
Posted - 28/09/2007 : 17:14:59 Dobry den s vasi myslenkou musim souhlasit.Priznam se,ze jsem mela problem polovinu textu precist,ale chapu co chcete naznacit...mate pravdu.Pokud si lide nezacnou uvedomovat v jake hrozbe jsou,tak si akorat muzeme hodit mašli(obesit se).Cetla jsem o cerne dire...myslite ,ze by lidstvo mohla lapit cerna dira??Myslite,ze to pro nas bude potrestani,ze si neumime vazit lidi a sami sebe.Ze jsme bez lasky...zabijime se kvuli par stovkam,schvalne si ublizujeme,nevazime si obycejnych veci a nedokazeme rozdavat lasku...zarucene vam muzu rict,ze se nestane to ,ze by lidstvo sezrala cerna dira ci zemetreseni,meteroid....Lide se zahubi sami...svym chovanim.Myslim,ze se ale da porad neco delat.Vite co znamenaji indigo deti???Ty jsou tady,aby nam pomohly...nevim jestliverite na andeli,duse,peklo...prectete si bibli v ni se pise,ze jednou bude vecne zatraceni na zemi...berme to vazne..co kdyz se opravdu muze neco stat??? |
1 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
navi |
Posted - 28/09/2007 : 18:15:21 quote: Originally posted by constantinee
Dobry den s vasi myslenkou musim souhlasit.Priznam se,ze jsem mela problem polovinu textu precist,ale chapu co chcete naznacit...mate pravdu.Pokud si lide nezacnou uvedomovat v jake hrozbe jsou,tak si akorat muzeme hodit mašli(obesit se).Cetla jsem o cerne dire...myslite ,ze by lidstvo mohla lapit cerna dira??Myslite,ze to pro nas bude potrestani,ze si neumime vazit lidi a sami sebe.Ze jsme bez lasky...zabijime se kvuli par stovkam,schvalne si ublizujeme,nevazime si obycejnych veci a nedokazeme rozdavat lasku...zarucene vam muzu rict,ze se nestane to ,ze by lidstvo sezrala cerna dira ci zemetreseni,meteroid....Lide se zahubi sami...svym chovanim.Myslim,ze se ale da porad neco delat.Vite co znamenaji indigo deti???Ty jsou tady,aby nam pomohly...nevim jestliverite na andeli,duse,peklo...prectete si bibli v ni se pise,ze jednou bude vecne zatraceni na zemi...berme to vazne..co kdyz se opravdu muze neco stat???
Nech sa stane, čo sa má stať. |
|
|