www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Čtenářství dětí

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
Oldow Posted - 07/02/2007 : 01:43:37
Mnozí z vás mají rodinu a děti. Čtenářství dětí je faktor, výrazně ovlivňující další zájmový, osobnostní a potažmo i profesní vývoj dítěte. Tedy moje otázka; čtete s dětmi, mluvíte s nimi o knihách, kupujete jim je a motivujete je k samostatnému čtení?
Je jasné, že vybrat pro dítě dobrou knihu není jednoduché. Nabízím tedy pomoc, prtože se v problematice orientuji.

15   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
navi Posted - 14/02/2007 : 22:58:33
quote:
Originally posted by Oldow

Navi
Obema je nam jasne, i kdyz asi z rozdilnych duvodu, ze takhle se jen motame stae dokola. Me osobne nic nenapada, ale chtel by to neco konkretnejsiho, do ceho se mohou zapojit vsichni, ne kazdeho bavi mluvit porad o tomtez.

Vieš, dneska som bol so synom na džude, kde bol jeden chlapček, ktorý nevedel urobiť kotrmelec...Tak ho jeden zo starších džudistov asi hodinu učil robiť kotrmelec...Po tej hodine bol výsledok rovnaký, ako na začiatku...Nepochopil, ako sa robí kotrmelec...Toto je niečo podobné...Možno po 10tich hodinách sa to chlapec naučí, možno nie
Vieš, to čo je pre teba málo konkrétne, je pre mňa dosť konkrétne, ale nebránim sa tomu, aby si uviedol nejaké téma, ktoré bude pre teba konkrétnejšie...ja počkám
Oldow Posted - 14/02/2007 : 22:48:59
Navi
Obema je nam jasne, i kdyz asi z rozdilnych duvodu, ze takhle se jen motame stae dokola. Me osobne nic nenapada, ale chtel by to neco konkretnejsiho, do ceho se mohou zapojit vsichni, ne kazdeho bavi mluvit porad o tomtez.

navi Posted - 14/02/2007 : 22:46:24
quote:

Navi
Tak to asi doslo kazdemu... Pojdme nacnout nejaky konstruktivni problem, moc jsme zabredli.

A čo by si chcel načať?
Oldow Posted - 14/02/2007 : 22:07:50
Navi
Tak to asi doslo kazdemu... Pojdme nacnout nejaky konstruktivni problem, moc jsme zabredli.

navi Posted - 14/02/2007 : 21:55:50
quote:

Navi
Zbytecne to komplikujes, staci rict, ze ja neverim, ze to, co tvrdis je realita, kdezto ty tvrdis, ze to realita je. Jadro pudla je ta tva zkusenost s bohem, ja neverim a ani nemohu, ze je skutecna. Je to sice divne, peotoze jsi podle vseho jinak pricetny, ale je to daleko prijatelnejsi, nez ti to odkyvat bez dukazu.

Ale však ja nechcem aby si mi to odkývávalJa chcem len informovať, to je všetko...Však je úplne logické, že to nepríjmeš za pravdu, keď to tak nevnímaš
Sauron Posted - 14/02/2007 : 16:05:44
Navi
Hm...a síce...no a čo? Pýtal som sa ťa na niečo také? Nemyslel som predsa konkrétne teraz, že utekáš kamsi

Too weird to live, too rare to die
Oldow Posted - 14/02/2007 : 16:05:30
Navi
Zbytecne to komplikujes, staci rict, ze ja neverim, ze to, co tvrdis je realita, kdezto ty tvrdis, ze to realita je. Jadro pudla je ta tva zkusenost s bohem, ja neverim a ani nemohu, ze je skutecna. Je to sice divne, peotoze jsi podle vseho jinak pricetny, ale je to daleko prijatelnejsi, nez ti to odkyvat bez dukazu.

navi Posted - 14/02/2007 : 15:49:35
quote:
Originally posted by Sauron

quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi
Ale ne, pokud zazivas iluzivni stavy reality, nemuzes hned tvrdit, ze jsou realne. A co melo znamenat to aspon pro me? Stavis si vlastni svet, kde se schovas?

Iluzívne sú pre teba, pretože ty ich nevnímaš ako realitu...Ale ja ich vnímam ako realitu...Ja netvrdím, že sú pre teba reálne...Sú reálne pre mňa a ja mám potrebu to zverejniť...
A kam by som sa mal schovať, čo ma chce niekto ukameňovať?

Ne...stručne...utekáš pred realitou do svojej reality

Čo si malý?...Práve som doopravoval bicykel, teraz mám trochu času, tak odpovedám...
Sauron Posted - 14/02/2007 : 15:21:43
quote:
Originally posted by navi

quote:

Navi
Ale ne, pokud zazivas iluzivni stavy reality, nemuzes hned tvrdit, ze jsou realne. A co melo znamenat to aspon pro me? Stavis si vlastni svet, kde se schovas?

Iluzívne sú pre teba, pretože ty ich nevnímaš ako realitu...Ale ja ich vnímam ako realitu...Ja netvrdím, že sú pre teba reálne...Sú reálne pre mňa a ja mám potrebu to zverejniť...

Ne...stručne...utekáš pred realitou do svojej reality

navi Posted - 14/02/2007 : 14:07:00
quote:

Navi

Oldow Posted - 14/02/2007 : 13:09:35
Navi

navi Posted - 14/02/2007 : 13:05:10
quote:

Navi
A jakej je v tom rozdil? Premyslej o tom co rikas, kazdy ma pocit, ze jeho pohled na realitu je absolutni, ale nikdy to tak nemusi nutne byt. Je tak tezke pripustit, ze by te tva mysl mohla klamat?

Rozdiel je v tom dosť veľký...To čo si predstavujem, to viem, že si predstavujem, to je proste fantázia...To čo si ale nepredstavujem, ale zažívam, tak to už nieje fantázia, ale realita...Minimálne mnou vnímateľná...
Oldow Posted - 14/02/2007 : 08:16:55
Navi
A jakej je v tom rozdil? Premyslej o tom co rikas, kazdy ma pocit, ze jeho pohled na realitu je absolutni, ale nikdy to tak nemusi nutne byt. Je tak tezke pripustit, ze by te tva mysl mohla klamat?

navi Posted - 13/02/2007 : 19:59:12
quote:

Navi
Je to tva predstava o realite, to je mi jasne. To z ni ale realitu neudela.

Ja si nič nepredstavujem, ja to tak zažívam...
Oldow Posted - 13/02/2007 : 13:12:51
Navi
Je to tva predstava o realite, to je mi jasne. To z ni ale realitu neudela.

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000