T O P I C R E V I E W |
navi |
Posted - 06/01/2007 : 08:35:57 To, čo sa nedá slovami preniesť je duševný, alebo duchovný stav človeka...Miloslav napríklad chápe môj duševný a duchovný stav z mojich slov naopak... |
3 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
navi |
Posted - 06/01/2007 : 13:14:08 Kedysi mi hovorili, že som strašne kompikovaná osobnosť...Časy sa menia... |
navi |
Posted - 06/01/2007 : 13:10:14 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
Mám takový dojem, že se mýlíš. Tvůj duševní stav je možné pochopit celkem lehko. Nepatříš k složitým osobnostem.Problém je v tom, že je možno jej pochopit,ale spíše ostatními.Ze tvého pohledu je tento stav jiný.Ty ho vidíš jinak. Tvůj duchovní stav je součástí stavu duševního, čili jsou to tvé informace o bohu které ovlivňují tvůj duševní stav.Ze tvého pohledu pozitivně. Pokud můj stav duševní tímto duchovním ovlivněn není, dochází k jiným výsledkům myšlení, než u tebe. A to je asi tak vše co nás dělí.
MB
Tvoj dojem je ilúziou...Ak by sme sa stretli, a ty by si okrem slov vnímal aj emocionálne pozadie mal by si dojem, že hovoríš s úplne iným človekom... |
Miloslav Bažant |
Posted - 06/01/2007 : 11:17:37 Navi.
Mám takový dojem, že se mýlíš. Tvůj duševní stav je možné pochopit celkem lehko. Nepatříš k složitým osobnostem.Problém je v tom, že je možno jej pochopit,ale spíše ostatními.Ze tvého pohledu je tento stav jiný.Ty ho vidíš jinak. Tvůj duchovní stav je součástí stavu duševního, čili jsou to tvé informace o bohu které ovlivňují tvůj duševní stav.Ze tvého pohledu pozitivně. Pokud můj stav duševní tímto duchovním ovlivněn není, dochází k jiným výsledkům myšlení, než u tebe. A to je asi tak vše co nás dělí.
MB |
|
|