T O P I C R E V I E W |
navi |
Posted - 26/12/2006 : 06:15:16 Ak sa chcete stretnúť s Bohom, musíte to chcieť zo svojho najvnútornejšieho vnútra a najúprimnejšeho srdca... |
15 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
navi |
Posted - 18/01/2007 : 15:47:59 quote: Originally posted by Oldow
Navi Vidis, na nasem miste bys to vnimal stejne. Je zrejme, ze vira bez dukazu je "slepa" a takovou ty nechces. My ty dukazy ovsem nemame. Tak nam je bud dej a nebo pripust, ze nemame na vyber a rozmysli si o co ti vlatne jde.
Vždy som hovoril, že vás len informujem...Ale konvertovať môžte, ak máte na to chuť...na začiatok ale stačí, ak budete mať stále dobrú náladu a budete veselí... |
Oldow |
Posted - 18/01/2007 : 12:55:19 Navi Vidis, na nasem miste bys to vnimal stejne. Je zrejme, ze vira bez dukazu je "slepa" a takovou ty nechces. My ty dukazy ovsem nemame. Tak nam je bud dej a nebo pripust, ze nemame na vyber a rozmysli si o co ti vlatne jde.
|
navi |
Posted - 18/01/2007 : 07:01:46 quote: Originally posted by Oldow
Navi Protoze tvuj zpusob premysleni je bezprecedentni a velmi nepravdepodobny. Musis pochopit, ze nam se daleko pravdepodobneji jevi jako priznak tveho sebeklamu.
Môj spôsob myslenia je veľmi pravdepodobný, dovolím si povedať že skutočný, pretože ho tu zažívate na vlastnej koži...To, ako si ho vysvetľujete už je iná vec...Bezprecedentný, je len pre vás...Nemyslím, že som jeiný svojho druhu na zemi...Chápem, že sa vám moje myslenie javí ako príznak môjho sebaklamu, pretože viem, v akej pozícii sa nachádzate a z akej pozície to vnímate...Byť na vašom mieste, vnímal by som to rovnako...Ale z vlastnej vôle niesom... |
Oldow |
Posted - 18/01/2007 : 03:32:07 Navi Protoze tvuj zpusob premysleni je bezprecedentni a velmi nepravdepodobny. Musis pochopit, ze nam se daleko pravdepodobneji jevi jako priznak tveho sebeklamu.
|
navi |
Posted - 17/01/2007 : 23:06:48 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Navi.
deprese je jeden s příznaků schizofrenie a většinou ta deprese nemá zjevnou příčinu. Tys dokázal ošidit sám sebe a tím jsi depresi potlačil. To je pro tebe dobré. Dostal ses tím však pouze k zcela jiným příznakům téhož a to již tak dobré není. Ty sám to posoudit nemůžeš,ale ti kdo tě naslouchají již ano. Sám jsi řekl, že se bojíš přemýšlet aby ses nedostal do stavu deprese. Chceš tedy jakýkoliv život hlavně když bude bez deprese. Existují antidepresiva a ty by tě mohl dát lékař. Mohl bys potom přemýšlet bez nebezpečí vzniku deprese a ostatní by tě brali mnohem více, než nyní. tvoje je volba.
MB
Depresia môže byť príznakom schizofrénie, ale depresia môže byť príznakom čohokoľvek...Aj toho, keď prídeš o majetok...Proste akákoľvek udalosť, ktorá zoberie človeku optimizmus, mu zároveň dáva pesimizmus, a to je zárodok depresie...Ja som sa naučil byť optimista, takže depresiou netrpím...Depresia má vždy zjavnú príčinu, treba ju však nájsť... Ja som neoklamal sám seba, len som nadobudol poznatky, ktoré mi pomohli depresiu odstrániť... Ja som nehovoril, že sa bojím premýšľať...ja som len povedal, že nepremýšľam rozumom, ale intuíciou, pretože premýšľanie intuíciou mi robí dobre... Chcem príjemný život, a ten je bez depresie... Znovu zopakujem...Premýšľať viem, podľa IQ testu na 139, takže stým problémy nemám...Len som si zvolil iný druh premýšľania ako vy... Ja vás beriem, aj keď premýšľate inak ako ja...Prečo to nedokážete aj vy?... |
Miloslav Bažant |
Posted - 17/01/2007 : 19:18:32 Navi.
deprese je jeden s příznaků schizofrenie a většinou ta deprese nemá zjevnou příčinu. Tys dokázal ošidit sám sebe a tím jsi depresi potlačil. To je pro tebe dobré. Dostal ses tím však pouze k zcela jiným příznakům téhož a to již tak dobré není. Ty sám to posoudit nemůžeš,ale ti kdo tě naslouchají již ano. Sám jsi řekl, že se bojíš přemýšlet aby ses nedostal do stavu deprese. Chceš tedy jakýkoliv život hlavně když bude bez deprese. Existují antidepresiva a ty by tě mohl dát lékař. Mohl bys potom přemýšlet bez nebezpečí vzniku deprese a ostatní by tě brali mnohem více, než nyní. tvoje je volba.
MB |
Ace Rimmer |
Posted - 17/01/2007 : 19:07:23 Navi Nevím jestli je ta správná cesta do říše fantazie, ale jestli ti to pomohlo tak proč ne .
_______________________ Motto: Všechno je jinak |
navi |
Posted - 17/01/2007 : 17:15:32 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Oldow.
Ty si myslíš, že mu to někdy dojde? Já si to nemyslím a tak nečekám.Jinak řečeno jsem to vzdal. Navi se kdysi zmínil o tom, že měl jakési zdravotní problémy, které lékaři nedokázali odstranit a Bůh to dokázal okamžitě. Bohužel neřekl jaké, ale já je již tuším. Nebylo by to poprvé ani napsled,kdy schizofrenik najde klid u boha. Našel li klid, je to pro něj zisk,ale choroba bohužel zůstává,jen se projevuje trošku jinak a někdy méně nebezpečně než ten původní stav.Jsou i psychiatři, kteří pacienta k tomuto úmyslně vedou.
MB
Nebola to schizofrenia, ale obyčajná depresia...Keďže som prišiel na to, v čom spočívala, tak som ju odstránil...Dnes som na tom tak dobre, že ani neviem, čo je to smútok...Nejednalo sa o mániodepresívnu psychózu, ale obyčajnú depresiu... V dobách, keď som mal depresiu, tak som myslel rozumom...Už to radšej nerobím... |
Miloslav Bažant |
Posted - 17/01/2007 : 15:45:19 Oldow.
Ty si myslíš, že mu to někdy dojde? Já si to nemyslím a tak nečekám.Jinak řečeno jsem to vzdal. Navi se kdysi zmínil o tom, že měl jakési zdravotní problémy, které lékaři nedokázali odstranit a Bůh to dokázal okamžitě. Bohužel neřekl jaké, ale já je již tuším. Nebylo by to poprvé ani napsled,kdy schizofrenik najde klid u boha. Našel li klid, je to pro něj zisk,ale choroba bohužel zůstává,jen se projevuje trošku jinak a někdy méně nebezpečně než ten původní stav.Jsou i psychiatři, kteří pacienta k tomuto úmyslně vedou.
MB |
Oldow |
Posted - 06/01/2007 : 21:15:58 Navi Ver mi, ze o to, co ty nazyvas nebem v nejmensim nestojim.
|
navi |
Posted - 06/01/2007 : 20:10:07 quote: Originally posted by Oldow
Miloslave Ja si take myslim, ze pozitivni svet je iluzivni predstava. Vsadil bych boty, ze jakmile bychom se vsichni dostali do "nebe" ci odpovidajiciho ekvivalentu, okamzite bychom zacali resit, kdo ma zarivejsi svatozar. Takovi jsou proste lidi, pokud tomu nekdo nerozumi, neda se delat nic jineho nez pockat, az mu to dojde.
Do "neba" sa ale nedostaneš s takouto mentalitou...To sa ti podarí, až ju stratíš... |
Oldow |
Posted - 06/01/2007 : 19:34:53 Miloslave Ja si take myslim, ze pozitivni svet je iluzivni predstava. Vsadil bych boty, ze jakmile bychom se vsichni dostali do "nebe" ci odpovidajiciho ekvivalentu, okamzite bychom zacali resit, kdo ma zarivejsi svatozar. Takovi jsou proste lidi, pokud tomu nekdo nerozumi, neda se delat nic jineho nez pockat, az mu to dojde.
|
navi |
Posted - 06/01/2007 : 15:20:20 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Oldow.
Ve svém románu jsem ukázal svět antipodní k tomu našemu. Ne proto, že bych takový svět chtěl zde vytvořit,ale proto aby bylo možno srovnávat a přemýšlet o tom našem. Navi stále hovoří o světě pozitivním a když mu jej ukáži,pak mlčí a snad s ním ani nesouhlasí. Pak už tedy nevím, jaký svět by si přál,či jako pozitivní představoval. Já mám takový dojem, že jsou to všechno jen fráze bez obsahu, prázdná slova která vykřikuje a sám neví co tím chce říci.Máš také takový dojem, nebo jiný?
MB
Tvoj svet nieje pozitívny, pretože obchádza pravdy a snaží sa vytvoriť "pozitívny svet" na základe lží...Jedná sa o "pozitívny svet bez pravdy"...Dá sa to nazvať aj umelý pozitívny svet...Ja chcem pravý pozitívny svet, a viem, že raz príde...(účel svätí prostriedky znamená, prispôsobíme pravdu mieru...Ja ale hovorím, že cez Absolutnú pravdu Boha získame mier, šťastie, lásku, múdrosť a všetko pozitívne...Negatívne zanikne prirodzenou formou...
Moje slová sú plné konkrétneho obsahu, s frázami nemajú nič spoločné...Veľmi dobre viem, čo nimi chcem povedať a raz sa to aj vy dozviete... |
navi |
Posted - 06/01/2007 : 15:06:50 quote: Originally posted by Oldow
Navi Rikal jsem, ze verit je v poradku, ale podivej se prosim kritickym okem na nekolik faktu a rekni mi, jestli takhle opravdu vypada svet. ( ne jestli veris ze takhle vypada) - agenti zla... co dodat, snad jen - nejsou - duch... jaka je jeho povaha? ptal jsem se neklikrat asnad jsi mi i odpovedel, ale dost oklikou.(ted nevim) - prechodny stav sveta jako zkouska existence bez bozich principu - psvet lny pozitivniho principu... zajimalo by me, jak si ho konkretne pred.stavujes, nebo spis, kdyz bys takovy svet vytvoril, kam bys uklidil lidi
lidskost neni dobrota a neni zlo. Neni to ani sila, ani slabost. Je to lidskost. Je to vlastnost lidi byt lidmi.
tak tak nejak
Zlo je už len to, že máš zlú náladu...A je úplne jedno, či ju máš oprávnene, alebo nie...Zlo ťa proste dostalo...
- agenti zla... co dodat, snad jen - nejsou
Ľudia si nie sú vedomí svojich pozícií z globálneho hľadiska...
- duch... jaka je jeho povaha? ptal jsem se neklikrat asnad jsi mi i odpovedel, ale dost oklikou.(ted nevim)
Ducha nájdeš cez tú prázdnotu, ktorú si nazval Bohom...
- prechodny stav sveta jako zkouska existence bez bozich principu
To som už vysvetlil...
- svet plny pozitivniho principu... zajimalo by me, jak si ho konkretne pred.stavujes, nebo spis, kdyz bys takovy svet vytvoril, kam bys uklidil lidi
Ja ten svet vytvárať nebudem, režisérom a scenáristom je Pán Ježiš Kristus (Boh)...Pod Jeho réžijou ho vytvoria ľudia dobrovoľne svojim vlastným chcením a svojou vlastnou vôľou...
lidskost neni dobrota a neni zlo. Neni to ani sila, ani slabost. Je to lidskost. Je to vlastnost lidi byt lidmi.
Ľudskosť je dobrota a zlo v jednom...Keď príde svet plný pozitívneho princípu, tak už ľudské telá nebudú existovať...Duša človeka bud mať k dispozícii úplne iné telo, očistené od všetkého negatívneho, čo ľudské telo obsahuje... |
Miloslav Bažant |
Posted - 06/01/2007 : 11:34:19 Oldow.
Ve svém románu jsem ukázal svět antipodní k tomu našemu. Ne proto, že bych takový svět chtěl zde vytvořit,ale proto aby bylo možno srovnávat a přemýšlet o tom našem. Navi stále hovoří o světě pozitivním a když mu jej ukáži,pak mlčí a snad s ním ani nesouhlasí. Pak už tedy nevím, jaký svět by si přál,či jako pozitivní představoval. Já mám takový dojem, že jsou to všechno jen fráze bez obsahu, prázdná slova která vykřikuje a sám neví co tím chce říci.Máš také takový dojem, nebo jiný?
MB |
|
|