www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Je sen pre vás realitou, keď ho snívate?...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
navi Posted - 07/12/2006 : 08:41:11
...
8   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
navi Posted - 09/12/2006 : 14:43:28
Mne sa po tom nestejská...Ten pocit si dokážem vybaviť...
Miloslav Bažant Posted - 09/12/2006 : 14:36:34
Navi.
Toto se stává člověku, který svůj mozek přetíží přes únosnou mez. Ano, je to krásné ve snu létat,ale to čeho je to důsledkem již tolik krásné není a já jsem rád, že takto ve vědomém snu nelétám. A tak si občas zalétám ve skutečnosti.Oba moji synové mají průkaz pilota a tak mne občas vezmou nahoru a tam mně předají knipl a mohu tě říci, že je krásnější než ten sen.Když cítíš jak větroň reaguje dle tvého přání a kromě hučení větru se vznášíš v tom tichu a klidu a zem je hluboko pod tebou jako by to byl jen model a nikoli skutečná zem. Potom už se ti po tom snovém létání ani nezasteskne a ten klid si přineseš u dolů na zem.

MB
navi Posted - 07/12/2006 : 20:50:05
Ja so raz lietal nad stromami a vedel som, že to je sen, aj keď to bolo úplne reálne...Paráda...
navi Posted - 07/12/2006 : 20:47:23
Hovno neni prázdno...
harleyka Posted - 07/12/2006 : 17:10:53
Ahoj,
uz jsem slysela pripady a pripady lidi, kteri meli sen a vedeli, ze je to sen. Rika se tomu lucidni sneni. Mne se to podarilo bohuzel zatim jen jednou, ale bylo to uzasne. Cokoliv jsem si predstavila, bylo. Jinak si sny vetsinou nepamatuju, a kdyz uz ano, vetsinou ve snech netusim, ze snim...
Miloslav Bažant Posted - 07/12/2006 : 15:48:47
Navi.
Nemělo to hnědou barvu?

MB
navi Posted - 07/12/2006 : 13:38:40
Já jsem jednou šlápnul do prázdna v bdelým stavu...Stihnul jsem se vrátit, ale něco tam spadlo...Už je to ale spátky...Bylo to světlo...
Miloslav Bažant Posted - 07/12/2006 : 10:22:59
Navi zdravím.

Na tuto otázku není možné jednoznačně odpovědět. Jsou sny, které člověk prožívá jako realitu a jsou sny ve kterých člověk ví, že je to sen. Kdysi jsem měl sny ve kterých jsem dokázal létat. Jen tak se trošku odrazit , roztáhnout ruce a letět nad domy a tak. Vždy jsem věděl, že je to sen a prožíval jsem tu krásu vědomě, či polovědomě. I dnes bych si zase rád zalétal, ale ty sny jsou pryč. Nemám rád sny, ve kterých šlápnu do prázdna. říká se jim malá smrt a říká se, že ten kdo dopadne, ten zemře. Zatím jsem nikdy nedopadl, ale vždy mne to vzbudilo.

Tobě jde však o cosi jiného. Chceš připodobnit naše vědomí ke snu ve kterém je vše možné a nikdy nevíme co je realita a co je sen.

MB

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000