www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Ako interupce zmenila život!

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
brotherrr Posted - 13/08/2012 : 21:06:11
"Před třemi lety jsem pracovala v Německu jako au-pair. Seznámila jsem se tam a bláznivě zamilovala do vysokého, sympatického sportovce. Scházeli jsme se tak často, jak to jen bylo možné. Byl mi vším! Bohužel, prostřednictvím společných kamarádů jsem se brzy dozvěděla, že nejsem jediná ...

Měl několik přítelkyň na "občasné setkání"! Když nemohla jedna, šel za druhou. Vím, byla jsem naivní, ale člověk se v cizím světě cítí ztracený, osamělý, hledá někoho blízkého, opěrný bod. Já jsem ho měla právě v něm. Samozřejmě, chtěla jsem to ukončit rázně, rozchodem! On měl jinou mínění. Jediným řešením zůstal odchod na Slovensko.

Nevrátila jsem se však sama. Nevíte si představit ten pocit bezmoci, který vás sevře a jaksi nechce pustit. Žádalo si to rozhodnutí, co dál ... Moje nejtěžší období života: nechat si dítě, nebo zvolit potrat, zapomenout a pokusit se jít dál! Rozhodla jsem se pro tu druhou možnost! Sama, bez partnera, finančních prostředků, opory v rodině bych jen velmi těžko vychovala dítě. Myslela jsem si, že jednám správně.

Dnes mám 24 let. Na duši mi zůstala velká jizva. Cítím vinu za to, co jsem udělala! Považuji se za zbabělce. Myslela jsem, že jsem si vybrala tu lehčí možnost, ale dnes už o tom nejsem přesvědčena. Možná bych to zvládla, možná by se s tím moje rodina smířila a miminko by přijali, možná by se rány na srdci časem zahojily a já bych dnes byla šťastná maminka tříleté dcerky nebo syna ...

Můj život se změnil od základů, přestože já jsem předpokládala, že zapomenu, půjdu dál a všechno bude tak jako dřív ... Nosím však v sobě smutek, jaký jsem neznala nikdy předtím. Mám pocit, jako bych to už nebyla já. Už jsem jiný člověk! Bojím se, abych vůbec mohla mít někdy ještě děti. Bude to největší daň za mou hloupost, naivitu, důvěřivost, neopatrnost, ...

Potrat má dalekosáhlejší následky, než jako bychom si mysleli, či předpokládali. Deprese, stavy úzkosti, žalu, plačtivost, výčitky, bezmocnost, které jsme se tak chtěli zbavit ...

Neodsuzujte! Je to to nejlehčí v životě ...! "

http://a1.tv-mis.cz/tv-mis/v150/nemy-vykrik-150kb.wmv

Panna Mária:" Každej žene, ktorá neoľutuje potrat, musím oznámiť, že jej duša má miesto v pekelnom ohni.

Ježiš Kristus:"potrat je hriechom najväčším! Tento hriech budem súdiť najprísnejšie!"
1   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
axel01 Posted - 13/08/2012 : 23:33:19
náboženské vlákno je jinde, víme? http://filosofie.cz/forum/forum.asp?FORUM_ID=10

Jdou dva staříci po silnici a najednou kolem nich projede na motorce bezhlavý muž.... Jdou dál a opět kolem nich projede bezhlavý chlap na motorce..... A když se to opakuje už po páté, ten jeden stařík říká tomu druhému: "Hele, Franto, nechceš si tu kosu dát na druhý rameno?"

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000