www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 ...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
Skunkless Posted - 10/08/2012 : 21:37:51
Neronis: Já vím jak potrat probíhá, ale i když s tím můžu hluboce nesouhlasit, nemohu popřít že nejsem v pozici kdy zřetelně vidím všechny souvislosti a jejich následky, jde-li o druhé lidi.

Určitě povzbuzuji lidi, aby nad tím přemýšleli, zvažovali, dám svůj názor, ale soudit je nebudu.

Spíš mě zas napadne jak divný svět to dnes existuje, že tak obrovské množství žen je tolik zoufalých, že to dopustí.

Život je fascinující!

Skunkless..
2   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
axel01 Posted - 11/08/2012 : 20:03:56
Mě spíš překvapuje, kolik žen do sebe nechá dobrovolně cpát antikoncepční srajdy, které jim zkurví tělo mnohem víc než několik zavčas provedených potratů.
Stát před rozhodnutím, jestli si dítě nechám nebo ne, mi připadá o dost méně zoufalejší, než bezmyšlenkovitě polykat prášky a jít proti přírodě i sobě. Takových žen mi není ani líto, protože je považuji za hloupé.

neronis Posted - 11/08/2012 : 16:49:33
Skunkless, dnešní svět je naopak dost "civilizovaný" na to, aby je aspoň nechal o takových věcech přemýšlet.

Si představ realitu, kde nic jako sebekontrola v podstatě neexistuje. Nebo jinak, kde je třeba průvodčí ve vlaku zároveň despota, který kontroluje zapnuté knoflíky cestujících a vyhazuje ty neposlušné. Nebo je v pořádku zastřelit někoho, kdo urazí chlapovu čest před dámou. Kdo umí řídit, může jet přes obec 90.

To by ten svět vypadal.

Jenže dokud se to týká jenom té ženy samotné, je to podle mě v pořádku. Spíš jde o to, jestli se nenechá do něčeho takovéhu uvrtat z donucení.

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000