www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum
Home | Profile | Register | Active Topics | Members | Search | FAQ
 All Forums
 Filosofie
 Libovolné téma
 Pre Miloslava Bažanta a všetkých ostatných...

Note: You must be registered in order to post a reply.
To register, click here. Registration is FREE!

Screensize:
UserName:
Password:
Format Mode:
Format: BoldItalicizedUnderlineStrikethrough Align LeftCenteredAlign Right Horizontal Rule Insert HyperlinkInsert EmailInsert Image Insert CodeInsert QuoteInsert List

* HTML is OFF
* Forum Code is ON
Smilies
Smile [:)] Big Smile [:D] Cool [8D] Blush [:I]
Tongue [:P] Evil [):] Wink [;)] Clown [:o)]
Black Eye [B)] Eight Ball [8] Frown [:(] Shy [8)]
Shocked [:0] Angry [:(!] Dead [xx(] Sleepy [|)]
Kisses [:X] Approve [^] Disapprove [V] Question [?]

T O P I C    R E V I E W
navi Posted - 11/11/2006 : 21:33:53
Miloslave a všetcia ostatní...Je ďaleko lepšie prezentovať čomu veríte, než by ste mi mali dať za pravdu a neveriť tomu...
13   L A T E S T    R E P L I E S    (Newest First)
Miloslav Bažant Posted - 15/11/2006 : 09:18:04
Navi

Stává se, že člověk ví přesně co by měl udělat i to co by udělat neměl. Jenže se stane cosi a člověk jako by to zapomněl a jedná zcela jinak. Prostě se nechá unášet a třeba se mu to i líbí a vzrušuje ho to. Někdy potřebuje pohlavek, aby se vrátil, někdy jen slovo. Někdy nepomůže nic a ten člověk v tom pokračuje dál a dál, třeba proto že v tom našel vzrušení a prostě se mu to líbí. Ubližovat druhým je snadné a mnohdy člověk cítí povýšení sama sebe a jeho rozum je až na entém místě. Je to jako v hádce. I člověk který ví, že hádkou nic nevyřeší mnohdy podlehne a hádá se do krve. Je to jeho vina?

MB
navi Posted - 14/11/2006 : 22:03:40
Miloslave...Ke#271; robíš chyby vedome, tak si za ne ponesieš zodpovednos#357;...V praxi to znamená asi to#318;ko...Boh odpustí všetkým, ale tvoja cesta návratu bude ove#318;a #357;ažšia, než keby si sa snažil chyby nerobi#357;...
harleyka Posted - 14/11/2006 : 20:57:27
Dekuji za uznani
Miloslav Bažant Posted - 14/11/2006 : 09:38:08
Navi

Harleka má pravdu. Budeme li se v tom neustále přehrabovat, pak nán na to podstatné čas nezbyde. Říkáš, že nevědomost hříchu nečinní? Jenže já jsem věděl že dělám chyby,ale myslel jsem si, že si toho ostatní nevšimnou. Oni jsou ale mnohem bystřejší a já lituji, že jsem je podcenit. Toť vše a nyní zpět k tématům. Bude se filosofovat.

MB
navi Posted - 14/11/2006 : 06:04:43
Snažím sa len Miloslavovi vysvetliť, že ak chyby robí nevedome, nieje za ne zodpovedný...
harleyka Posted - 14/11/2006 : 03:30:39
Lidi,
co takhle se uz v tom nehrabat...? "Co bolo, to bolo." (pre Naviho )

Ano, oba dva jste chybovali, ale oba dva jste na to take prisli a priznali si to, takze z toho vyplyva co? Nema cenu se v tom babrat... Vim, jak to oba myslite a Vy sami take vite, takze co resit?

Musim rict, ze Vas mam taky cim dal vic rada, oba
navi Posted - 13/11/2006 : 10:43:40
Miloslave, tie chyby si nerobil vedome, teraz už o nich vieš, tak nie je dôvod, prečo by si ich mal opakovať...
Miloslav Bažant Posted - 13/11/2006 : 10:00:52
Když si odpustím, budu stejné chyby opakovat a to nechci.

MB
navi Posted - 12/11/2006 : 15:16:29
Znám Miloslave...Resetni svoju minulosť a odpusť si...
Miloslav Bažant Posted - 12/11/2006 : 14:04:39
Navi.
Tak jsem tady zpět. Říkáš jak mne a ostatní máš rád. To je v pořádku a já mohu říci totéž. Ale udělal jsem mnoho pro to, aby mne ti ostatní radi neměli a u tebe je tomu bohužel stejně. Já již jsem se nad tím zamyslel a hledám cestu k nápravě. Ohlédl jsem se a uviděl spoušť a věř že to pro mne nebyl příjemný pohled. Chtěl jsem dát to nejcenější co jsem získal a udělal jsem vše proto, aby to ti ostatní nechtěli slyšet. Ty také nabízíš to co je ti blízké a co považuješ za to nejcennější, co bys mohl dát. Jsme stejní i když jsme každý někde jinde.

"Zbořil li kdokoliv mosty, nechť neobviňuje druhá za to, že k němu nejdou. Oni totiž nemohou." To platí bohužel pro nás oba.

" Kdyby to tak šlo vrátit čas a být znovu na začátku." Neznáš k tomu cestu?

MB
Miloslav Bažant Posted - 12/11/2006 : 12:27:52
Zdravím Navi.

Promiň, že tě neodpovím zde ve tvém Reply. Stalo se cosi a jás jsem si cosi uvědomil. Uvědomil jsem si příkladně i to, že jsme oba, ty i já udšlali stejnou chybu Jsme oba dva se svými pravdami a poznáními jako sloni v porcelánu. Mne k tomuto zjištění přivedla Harlejka,Martinka mně ukázala, že může být šetnáctileté děvče moudřejší než já. Já jsem cosi pochopil i když to neřekla přímo, nebo spíše práve proto a říkám. " Člověk by neměl zestárnout, dokud nezmoudří." A tak odpusť. Nejdříe musím odpovědět Martince. Bude to chvilku trvat,než si nasypu popel na hlavu, Tak zatím se měj. Jó a chceš li mít ještě více hvězdiček, umísti do každého Reply jen jedno slovo.

MB
navi Posted - 11/11/2006 : 23:34:08
Človek by mal veriť tomu, čo mu je blízke...
navi Posted - 11/11/2006 : 23:25:27
Miloslave, mám te rád, a vás všechny tady miluju...

www.FILOSOFIE.cz Diskusní fórum © (c) 2009 webmaster Go To Top Of Page
Snitz Forums 2000