T O P I C R E V I E W |
axel01 |
Posted - 01/04/2010 : 15:30:14 Mám důvodné podezření domnívat se, že NOS je středem vesmíru.
citace z wiki:
Nos je nepárový lidský smyslový orgán, který určuje vůni. Zajišťuje jeden z pěti lidských smyslů, a to čich. Při dýchání také slouží k ohřívání a zvlhčování vzduchu vstupujícího do průdušnice a do plic.
Začíná kořenem nosu a končí oblastí nosních dírek.
z čehož proklamuji:
,,Svět je jako suchý z nosu" |
12 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Miloslav Bažant |
Posted - 03/04/2010 : 07:22:17 Zajisté Axel
Otázkou však zústává, proč brát život příliš vážně, když stejně skončí smrtí. Je chvályhodné, že alespoň na Apríl bereme život jak to má být.
MB |
pan.chytry |
Posted - 02/04/2010 : 17:53:15 Povedený apríl! :)
Omlouvám se, že jsem nereagoval na vše, něco mi zakryl nos.
Přeji všem veselé velikonoce! |
axel01 |
Posted - 02/04/2010 : 15:51:32 Zajisté všichni pochopili, že se jednalo o Apríl .
Jelikož už máme druhého apríla, doporučila bych si moc neutahovat. Nebo vám to zůstane. |
Miloslav Bažant |
Posted - 02/04/2010 : 15:14:15 Taktéž přeji všem VESELÉ VELIKONOCE. pan, chytrý. Poslouchal jsem pozorně,je nevím, zda je v textu hardrdoly, nebo sranddrdoly.Nejspíše je to tím,že Pepa Nos zpívá nosem a potom je mu houby rozumět.Co myslíš jsou ty drdoly tvrdé, nebo srandovní? Nepřibereme Pepu do fora? Je samá filosofie.Šel prý někam doprava a tak si na něj počkáme u Paroubka
Nevymlouvej se, určitě za to můžeš
MB |
axel01 |
Posted - 02/04/2010 : 13:54:47
Veselé Velikonoce! |
pan.chytry |
Posted - 02/04/2010 : 11:10:51 Vida vida jak se nám to pomalinku skládá v ucelenou mozaiku. MB copak já za to můžu?!
Hudební tématické intermezzo.
http://www.youtube.com/watch?v=M3tdRhZPE68 |
Miloslav Bažant |
Posted - 02/04/2010 : 07:32:27 Axel.
Nevím proč se řehtáš? To je vážná věc.Napojím li na pana chytrého, mohu upozornit na slovo Nostradamus.Toto slovo zcela zřetelně oslavuje nos jako střed světa ,čili nos jako nos, tradá jako oslavné fanfáry a mus s německého mus,čili muset. Čili fanfáry na oslavu nosu musí znít. Nevím co je na tom k smíchu? To je vážná věc.
pan chytrý.
Už mne zachytilo kde co, dokonce i autobus,ale takto blbě ještě nic.Vždyť tam vypadám jako muchomůrka pižmohadí vyznačující se zápachem po nemytých nohách a čističi WC.
MB |
axel01 |
Posted - 02/04/2010 : 04:13:19 :-)))))))))))))))))))))))))))
:-))))))))))))
:-))))
Neblbněte...žiši...tady je pravá půlnoc, lidi chcou spát..nemůžu se takto řehtat! |
pan.chytry |
Posted - 01/04/2010 : 23:35:00 Ale zpět k tématu........ dalším nepřímým důkazem by mohl být lingvistický fakt, že NOS je kořenem slova NOSIT a z něj plynoucí variace jako NOS nebo NOSTE NA STŮL, Nechal se NOSIT, Budu Tě na rukou NOSIT! |
pan.chytry |
Posted - 01/04/2010 : 23:28:19 Dlouho očekávané odhalení!!!
Miloslav Bažant konečně zachycen fotografem!
|
Miloslav Bažant |
Posted - 01/04/2010 : 17:05:32 Axel. Potvruji tvojí hypotézu a doplňuji, že je to ten můj.Je vědecky prokázano,že podle nosa poznáš kosa (podle p.... škodováka).Tvojí hypotézu potvrzuje i to, že můj nos je všudypřítomný, což dokazuje to, že ať se podívám kamkoliv, vidím svůj nos a teprve pak to ostatní.Nezodpovězenopu otázkou pro mne však zůstává,jak jsi to mohla poznat tak na dálku. Nejspíše máš schopnosti které jsem netušil. S pozdravem " a svůj širák odhazuji v dál" Cyrano.
Pan, chytrý.
PO vědeckém prostudování těch nosů,jsem došel k vědeckému závěru,že se evoluce u různých druhů živočichů ubírala dost podobně,což ukazuje rozdílnost křivky alfa až beta začínající u kořene a končící na špičce. Usuzuji,že stejným vývojem vznikly hrby a u dromedára a velblouda.A tak se vyvinul jeden hrb u dromedára jako u nosáče vpravo a dva hrby u velblouda, což odpovídá nosu nosáče vlevo. Otázkou však zůstává čemu odpovídá tvar mého frňáku,protože ač dostatečně mohutný, je zcela bezhrbý. Moje bádání tím dostává nový směr a inspiraci.
Po dlouhých letech jsem díky tomuto vědeckému pojednání zjistil, že se můj svět od puberty točil kolem chybného pevného bodu, (hlavně v době, kdy byl pevný)Nejspíše hormony sváděly můj pohled jinam ač jsem ten skutečný pevný bod měl stále na očích.Člověk holt se někdy mýlí a někdy je to docela fajn.
MB |
pan.chytry |
Posted - 01/04/2010 : 16:27:00 Dovolím si navázat s nepřímým teologickým důkazem. Bůh je dvoj-jediný a jeho dvoj-emanace zůstala zcela nepovšimnutá a nerozpoznaná v tomto filmu.
|
|
|