T O P I C R E V I E W |
Miloslav Bažant |
Posted - 06/12/2009 : 13:26:30 http://email.seznam.cz/redir?hashId=2205354286&to=http%3a%2f%2fwww%2eyoutube%2ecom%2fwatch%3fv%3dimqEPlNJ%5f90//
Nejprve je třeba toto shlédnout a pak je možné o tom diskutovat. Mne to dost překvapilo, protože toto jsem vůbec nevnímal a netušil.Je to jistě tendenční,ale může na to něco být. Minimálně můžete poznat jak je vytvářena u lidí xenofobie a strach.Tak vzniká fašismus a zde jsem poznal, že ani já nejsem zcela imunní.
MB |
6 L A T E S T R E P L I E S (Newest First) |
Miloslav Bažant |
Posted - 08/12/2009 : 07:48:34 Rzwlade.
Já si také myslím, že je to uměle nafouknutá bublina,cosi podobného dělal před válkou Hitler jen to směřovalo k židům. Tentokrát k muslimům.Jenže když si uvědomíš ten rozdíl v reprodukci,pak tě vyjde,že na tom cosi může být.Vzmi si kolik žen má muslim a kolik má většina takových rodin dětí a podíváš se na rodiny Evropanů, či Američanů, vychází tě logicky. že by tasy muselo docházet k úbytku populace, stárnutí populace a nevyvážení ekonomického stavu, čili bylo by málo mladých v produktivním věku na to aby uživili seniory a proto je sebezáchovným jednáním přijímat mladé emigranty se zemí, kde je populační růst vysoký. Jenže oni sebou nesou svou kulturu, která se od naší liší a navíc je jejich kultura vzhledem k naší agresivní.Nebudeme li je přijímat, zhroutí se naše ekonomika a nebude dost mladých v produktinvním věku.Totéž platí pokud bychom je od nás vyhnali zpět do jejich vlastí. Na toto DS zřetelně nemyslí a je to chyba.Budeme li je v sebezáchovném jednání přijímat, pak poroste jejich počet až jich bude více než nás a tehdy budou nastavovat etická pravidla oni a to dle své víry,což může být pro nás katastrofou. Jedinou logickou cestou k řešení je zvýšit růst naší populace a vytvořit cizineckou daň, čili ti emigranti by ze svého příjmu odváděli daň hostiteli za to že zde mohou být. Tím by se mohlo pokrýt příkladně zvýhodnění našich rodin s více dětmi, rodičovské přídavky dotování dětského oblečení a podobně. Výsledkem by byl nárůst naší populace ,jako tomu bylo za komunistů (Husakovy děti). Teprve potom až by došlo k vyvážení by bylo možné vstup emigrantů omezit, protože by to naší ekonomiku již neohrozilo. Názor na řešení Dělnické strany a ostatních ultrapravičáků je tedy naprosto chybný a hlavně nedomyšlený. My dnes díky nedostateřné reprodukci ty emigranty vyhánět nemůžeme, protože nahrazují naše vlastní chybějící lidi v produktivním věku. Nebudeme li však toto řešit ,pak skutečně nás mohou vytlačit a eliminovat. Korán hovoří o této cestě k vítězství muslimské pravdy ve světě a muslimy k tomu vede. Takže cesta k záchraně nevede vyháněním muslimů, či třeba Asiatů,ale v podpoře růstu naší vlastní polulace, což by mohli ti emigranti platit z cizinecké daně. Toto by cestou k záchraně mohlo dle mého názoru být, hlavně kdyby totéž udělali všechny státy které tito emigranti zaplavují.
Je to však jen logická úvaha a nikoliv jakýsi skutečný návrh na řešení,který by měl být prosazován. Přesto si myslím, že je toto reálné a mohlo by být v zájmu sebezáchovy naší západní civilizace i přijmuto vládami západního světa.Navíc by to omezilo zájem o emigraci, což by vedlo k hromadění populace v těch státech s vysokým populačním rústem, což by je přinutilo populační růst omezovat. Zkrátka jednoduché a plně funkční řešení ,které by bylo navíc eticky zdůvodnitelné. Chcete u nás žít,pak za to zaplaťte.A my si s toho budeme hradit náklady na náš vlastní populační růst. Je to logické? Myslíte ostatní, že by to mohlo být i reálné?
MB |
Rzwald |
Posted - 07/12/2009 : 18:32:42 já tam mám tohle video http://www.youtube.com/watch?v=imqEPlNJ_90 o muslimech v Evropě...
ale to je imo uměle vytvářená bublina. Máme nějaký zákon, kdo je porušuje a je občan daného státu tak šup do basy, kdo je porušuje a je přistěhovalec tak šup do země odkud se přistěhoval.
Vyzývání k vraždění je protizákonné, tak když je nějakej radikál muslimskej a vyzývá k prolití dánské krvy, tak ho vzít a šupnout do basy, ne? ...všude zákaz nošení střelných zbraní a je to :-) |
Rzwald |
Posted - 07/12/2009 : 18:25:45 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Rzwalde. Tvoje odpověď ukazuje,že jsi ještě nebyl na návštěvě ve své mailové schránce.
tož to bych měl asi napraviti tempem velmi rychlým |
Miloslav Bažant |
Posted - 07/12/2009 : 16:57:27 Rzwalde. Tvoje odpověď ukazuje,že jsi ještě nebyl na návštěvě ve své mailové schránce. Já jsem tě ten mail přeposlal, doufám že se nezlobíš. Pokud tě to vadí, pak mně to dej najevo. Nejsem příznivcem DS a spíš odpůrcem jejich metod prosazování názorů. Možná je to vše lež a snaha manipulovat s lidmi, ale pokud je to skutečně tak, opak je to velmi vážné téma do diskuse.Nedávno zde byl diskutující, který se snažil nám dokázat, že svět je přelidněn. My Evropané a Američané jakou ti moudří snižujeme porodnost a díky tomu zaplavují svět ti, kteří tak nečinní, třeba ti muslimové a nakonec se naši potomci díky tomu mohou stát v muslimském světě občany druhé kategorie. Jak vidět moudrost v otázce přelidnění může vést i k zániku té moudré části civilizace a vítězství té méně moudré šásti civilizace, která na přelidnění nedbá. Co vlastně je potom ta moudrost?
žert: Boj za záchranu naší západní civilizace je možný. Budeeme si hrát na pánaboha a dělat dírky do preservativů se slovy"milujte se a množte se." Jinak budou z našich dětí otroci, nebo muslimští kolaboranti.
A vážně: Nevím, ale myslím si, že to youtubě nemluví pravdu, protože kdyby tomu tak bylo, byla by obrana celkem snadná.Prostě je vrátit tam odkud přišli a nedovolit jim emigraci. Noj, skoro jsem zapomněl, že je svoboda vyznání. Sakra tak to vypadá, že vše to moudré se obrací proti nám. A tak hloupí obsazují pozice, které moudří díky moudrosti uvolňují. Začínám nemít rád moudrost.
MB |
Rzwald |
Posted - 07/12/2009 : 14:40:32 quote: Originally posted by Miloslav Bažant
Pardon. Chybička se vloudila. Na té adrese je cosi jiného i když jsem adresu okopíroval a sem vložil.Máte li někdo zájem toto shlédnout, pak mně pošlete mail se svou mailovou adresou a já vám tuto youtube přílohu pošlu.JInak nevím jak to provést.
MB
můžeš sem napsat název toho, co je na youtube a potom lze přes google dohledat to video přímo na tom youtube
obecně si ale myslím, že naše civilizace není v ohrožení a to bez ohledu na to, co na tom videu je |
Miloslav Bažant |
Posted - 06/12/2009 : 13:32:38 Pardon. Chybička se vloudila. Na té adrese je cosi jiného i když jsem adresu okopíroval a sem vložil.Máte li někdo zájem toto shlédnout, pak mně pošlete mail se svou mailovou adresou a já vám tuto youtube přílohu pošlu.JInak nevím jak to provést.
MB |
|
|