| T O P I C R E V I E W |
| brotherrr |
Posted - 21/04/2012 : 16:55:05 To jsou slova, která přijal vizionář Jozef od jedné duše, která je v Nebi
"Jožko, nyní ti řeknu na příkaz našeho drahého a sladkého Ježíše Krista o Božím království."
"Moje oči vidí krásu, krásu, která se nedá vyslovit. Všude vládne klid, klid. Štěstí prochází celým mým duchovním srdcem, nevím ti to vyslovit, Jožko, jsem v klidu, štěstí, v nesmírné harmonii lásky a světla. Toto světlo je nádherné , vůně je božská a nádherná. Tam, kde jsem přišla, je svět, který se nedá lidským myšlením pochopit a slova se nedají vypovědět. Ani oko nevidělo, ani ucho neslyšelo, co Pán připravil těm, co ho milují. Ano, Jožko můj, všichni jsou tu nesmírně šťastní, každý svítí krásným světlem.
Se mnou Pán rozhodl a teď jsem velmi šťastná. Nikdy bych se už nevrátila, protože jsem doma, a tak to čeká i vás. Zůstaňte Pánu Bohu oddaní, neboť Hospodin je štědrý a nesmírně dobrotivý. Milujte ho, my ho milujeme tak moc, že ??cítím neuvěřitelnou lásku, která z Pána Boha sál, přitahuje nás všech. Splývá s ním, s naším milujícím Otcem nebes.
Dívám se tváří vůči Pánu Bohu do tváře. To je krása, to je krása, ach, moji milí, to je krása! Ach, milovaní, svatost, svatost a láska, to je moje slast! Ó, milovaný Bůh, to je moje láska. Milovaný Pán, ty jsi světlo plné hřejivého klidu. Krása, chvála, chvála Bohu, Bohu našemu, chvála Bohu milému. Chvála tobě, Trojjediný Bože, milujeme tě, slavíme tě, zpívám ti, milovaný náš Pán. Ty jsi krása, která nás volá, abychom byli s tebou. Ach moji, toto jsou moje pocity, toto je moje radost, toto je navěky. Chválit chci a budu Pána chválit, chvála, chvála. Radost, radost, radost, štěstí, štěstí, štěstí. Milovaní, musím končit. Loučím se s vámi, ale jsem s vámi. Nyní se chci radovat a chválit Boha svého. Aleluja. Buďte požehnaní, vaše věrná Boží duše, aleluja, aleluja. "
Co na to poselství říkáš?
|
|
|